ALMUKLUBIT

Almuklubi #12 @ Old Bronx

Lauantai 10.11.2018 | Soitto alkaa klo 22 | Vapaa pääsy | K18
Almuklubi
Kuvassa Sadetta

Marraskuun klubin paikkana Old Bronx osoitteessa Hämeentie 69, Akaa. Illan esiintyjät: Sadetta, Mayomakers sekä Rujot Kollit. Soitto alkaa klo 22, vapaa pääsy, ikäraja K18.

MENNEET

Almuklubi #11 @ Kruuna & Klaava

Lauantai 15.9.2018 | Soitto alkaa 21:30 | Vapaa pääsy klo 23 asti | K18
Almuklubi
Klubin järjestysnumerona 11. Kuvassa Serko's Circuit trio.

Syyskuun klubin paikkana Kruuna & Klaava osoitteessa Kurisjärventie 11, Akaa. Bändit soitojärjestyksessä: Soini Särkilahti & Mansen matkaoppaat, Serko's Circuit trio sekä Matti. Ovet avautuvat klo 21 ja soitto alkaa 21:30. Vapaa pääsy klo 23 asti. Ikäraja K18.

Almuklubi #10 @ Kruuna & Klaava

Lauantai 11.03.2017 | Vapaa pääsy klo 23 asti | K18
Ferro Color
Ferro Color

Maaliskuun klubin paikkana Kruuna & Klaava osoitteessa Kurisjärventie 11, Akaa. Bändit soitojärjestyksessä: Ferro Color, Crimson Day sekä Nainen & Trio. Ovet avautuvat klo 21 ja soitto alkaa heti 21:15. Vapaa pääsy klo 23 asti, minkä jälkeen ravintola perii narikkamaksun 5€. Ikärajana totutusti K18.

Almuklubi #9 Ravintola Leskirouvassa

Lauantai 14.1.2017 | Ei sisäänpääsymaksua | K18
Lime Soul Band
Lime Soul Band

Paikkana Ravintola Leskirouva, osoitteessa Valtatie 16, Akaa. Bändit: Wonderfools, Maurits Berrystone Band ja Lime Soul Band. Soitto alkaa 22.00. Ei sisäänpääsymaksua, ikäraja K18.

Almuklubi #8 Old Bronxissa

Lauantai 5.11.2016 | Ei pääsymaksua | K18
Madame T. & Siniset Veljet
Madame T. & Siniset Veljet

Paikkana Old Bronx, osoitteessa Hämeentie 69, Toijala. Bändit/esiintyjät soitojärjestyksessä: Ambush, Madame T. & Siniset Veljet ja SEELE. Soitto alkaa 22.00. Ei sisäänpääsymaksua, ikäraja K18.

Almuklubi #7 Gastropub Neliapilassa

Lauantai 10.09.2016 | Ei pääsymaksua | K18
Seonaidh
Seonaidh

Paikkana Gastropub Neliapila, osoitteessa Valtatie 11, 37800 Akaa. Bändit/esiintyjät soitojärjestyksessä: Tero Ilomäki, Tero Kuparinen ja Seonaidh. Soitto alkaa 22.00. Ei sisäänpääsymaksua, ikäraja K18.

Almuklubi #6

Lauantai 14.05.2016 | Ei pääsymaksua | K18
Kadonnut kuu
Jalava yhdistelee luontevasti suomenkielistä popmusiikkia kantri- ja bluegrass-vivahteisiin

Paikkana Old Bronx osoitteessa Hämeentie 69, Toijala. Soitto alkaa klo 21 ja sisäänpääsy on maksuton. Ikäraja 18. Illan esiintyjät:

Maru tekee musiikillaan ruumiinavauksen itselleen ja tunteilleen, käyttäen musiikin ikiaikaista veistä. Tämä suomalais-algerialainen mies ei peittele herkkyyttään ja heikkouksiaan, vaan veitikkamaisesti tuo esiin elämän nurjaa ja hivenen synkkääkin puolta. Laulaja-laulunkirjoittaja, jonka elämänvaiheet ovat heitelleet häntä ympäri maailmaa löytää kauneutta ja huumoria, sieltä mistä sen on väitetty kadonneen jo aikoja sitten.

Mies ja kitara materiaalista perustuva musiikki värähtelee folkin,singer/songwriter musiikin taajuuksilla. Vaikutteet ja taajuudet risteilevät kaikkien ilmasuuntien välillä joista päällimäiseksi jää ainutlaatuinen tunnelma.

Cartwheels on a Pirate Plankwalk (COAPP) on neljän tamperelaisen nuoren indiepop-pumppu. Musiikkia tehdään tosissaan mutta ei totisena - astu lankulle. Yarrr!

Jalava -yhtyeen orgaaninen ja aidosti läsnä oleva pop koostuu vanhoista hyvistä aineksista, kuten kauniista melodioista ja ilmavasta yhteissoitosta. Salama -single enteilee keväällä 2016 julkaistavaa kakkosalbumia, joka on jatkoa vuonna 2013 julkaistulle “Näin muistan meidät” -debyyttialbumille. Erinomaisia arvosteluja saaneelta esikoisalbumilta julkaistiin itsensä ylittämisestä kertova “Paavo Nurmi” -single, joka keikkui pitkään Radio Suomen soitetuimpien kappaleiden joukossa.

Almuklubi #5

Lauantai 12.3.2016 | Ei pääsymaksua | K18
Kadonnut kuu
Kadonnut kuu – Kotimaista ja ulkomaista iskelmä-, pop- ja rockmusiikkia Kanta-Hämeen länsilaitamilta

Vuoden toinen Almuklubi järjestetään Toijalan puolella Old Bronxissa, osoitteessa Hämeentie 69. Illan esiintyjinä Kadonnut kuu, Poppa Joe King sekä Splashjoke. Soitto alkaa klo 21 ja sisäänpääsy on maksuton. Ikäraja 18.

Vuoden 2016 ensimmäinen Almuklubi Pub Crossarissa

Lauantai 16.01.2016 | Ei pääsymaksua | K18
Tamperelainen Vakavalta soittaa klo 23:30
XES -yhtyeen aggressiivista ja intensiivistä kaahausta

Vuoden ensimmäinen Almuklubi järjestetään Viialassa Pub Crossarissa osoitteessa Keskuskatu 2, Viiala. 3 bändiä ja aloitusaika 22:00. Ei sisäänpääsymaksua.

Grateful Däd - Grateful Däd on tamperelaisen Sami Karttusen yhden-miehen-bändi. Kaikki musiikki on tehty lasten leluilla ja se perustuu "toystrumenttien" persoonallisiin ääniin. Kaikki kappaleet ovat sävellettyjä ja jokaisessa kappaleessa on omanlaisensa tunnelma, ollen yhtäaikaa vakava ja leikkisä, kuljettaessaan kuuntelijan mielenkiintoiselle matkalle, joka ei pysähdy yhteen hetkeen liian pitkäksi aikaa.

XES - Mimmit tykittää karstat piipusta. Kiero groove yhtyy aggressiivisesti ja intensiivisesti rehtiin kaahaukseen. Paska lentaa tuulettimeen. Muistelemme Lemmyä.

Ferro Color - Ferro Color soittaa tiukkaa kitara- ja kosketinsoitinvetoista progea. Ohjelmisto koostuu pääosin 1970- ja 1980-lukujen progeklassikoiden covereista. Omat versionsa Ferro Colorin käsittelyssä saavat mm. Focus, Camel, Jethro Tull, King Crimson yms. progressiivisen rockin suuruudet.

Almuklubi #3 Viialan Wanhassa Holvissa

Lauantai 14.11.2015 | Ei pääsymaksua | K18
Tamperelainen Vakavalta soittaa klo 23:30
Tamperelainen Vakavalta soittaa klo 23:30

Vuoden kolmas Almuklubi tuttuun tapaan Wanhassa Holvissa osoitteessa Keskuskatu 44, Viiala. Soitto alkaa klo 22:15 ja sisäänpääsy on maksuton. Ikäraja 18.

22:15 Triodo - Triodo on vuonna 2013 perustettu akaalainen yhtye. Almuklubilla on luvassa sekä yhtyeen omia kappaleita että liuta covereita genrevariaatiolla höystettynä.

23:30 Vakavalta - Vakavalta on tamperelainen yhtye, jonka akustisessa pop-musiikissa yhdistyvät raikkaat saundit ja vanhan ajan folk-tunnelma. Yhtyeen musiikin kantava voima ovat kaihoisat ja tarttuvat melodiat sekä akustinen saundimaailma yhdistettynä herkkään lauluun.

01:00 Erävesi - Elämässä koetut ja nähdyt asiat, usein ne kurjat ja rumat, on yskäisty paperille. Sanojen ympärille on rakennettu rap-, rock- ja alternative-henkinen iloittelusynkistely, joka ravistelee kyllä, kunhan antaudut. Mia Erävesi (laulu), Mikko Järvinen (kitara) Petri Reiman (kitara), Olli Kuismanen (basso) ja Mikko Peltoniemi (rummut).

Vuoden toinen Almuklubi lauantaina 12.9.

Lauantai 12. syyskuuta 2015 | Ei pääsymaksua | K18
Tamperelainen Joku puhuu keittää kokoon vanhan ajan mysteerioita, arkirealismia ja isoja kertosäkeitä.
Tamperelainen Joku puhuu keittää kokoon vanhan ajan mysteerioita, arkirealismia ja isoja kertosäkeitä.

Vuoden toinen Almuklubi järjestetään lauantaina 12. syyskuuta. Paikkana totutusti Wanha Holvi osoitteessa Keskuskatu 44, Viiala. Kattauksessa tällä kertaa kolme kokoonpanoa. Soitto alkaa klo 22 ja sisäänpääsy on maksuton. Ikäraja 18.

Ensimmäisenä esiintyy Vesa Helinin ja Tapio Leskelän muodostama Duo Jalo & Kivi. Tarjolla on tyylikkäitä ja persoonallisia suomenkielisiä cover-versioita viime vuosikymmenien biiseistä. Keikkailun vuonna 2012 aloittaneen duon ohjelmistoon mahtuu rokin, popin ja iskelmän helmiä ja hittejä, mutta myös vähemmän tunnettuja teoksia.

Toisena lavalle nousee omia kappaleita esittävä, tamperelainen Joku puhuu. Luvassa poprock-musiikkia, jossa yhdistyy vanhan ajan mysteerioita, arkirealismia ja isoja kertosäkeitä – nokare nokkeluutta, kauhallinen kaihoa.

Illan päättää Russian Radio. 2012 perustettu, englanninkielistä rokkia soittava trio yhdistelee musiikissaan elementtejä brittipopista, alternativerockista ja diskosta. Russian Radio julkaisi esikois-ep:nsä Everybody anybody nobody maaliskuussa 2015 ja se on kuunneltavissa kokonaisuudessaan Spotifysta.

Aikataulu:
22:00 Jalo & Kivi
23:30 Joku Puhuu
01:00 Russian Radio

Almuklubi Wanhassa Holvissa lauantaina 16.5.

Lauantai 16. toukokuuta 2015
Frankin Parantola esiintyy Almuklubilla soolomuodossa
Frankin Parantola esiintyy Almuklubilla soolomuodossa

Akaan elävän musiikin yhdistys Almu herättää klubiperinteen vauhdikkaasti henkiin ensimmäisellä Almuklubilla Wanhassa Holvissa Viialassa lauantaina 16. toukokuuta. Lavalle nousee neljä bändiä/esiintyjää Pirkanmaalta ja Pohjanmaalta. Wanha Holvi löytyy Viialan Seurahuoneen alakerrasta osoitteesta Keskuskatu 44. Soitto Almuklubilla alkaa kello 22, eikä sisäänpääsyä peritä!

Coversion on tamperelais-akaalainen coverbändi, joka seikkailee bluesin, rockin, popin, soulin, funkin ja jazzin maailmassa. Coversion nähtiin viime vuonna myös Vasenkätisten Vestivaalilla.

Novotonik on tamperelainen brittihenkinen pop-yhtye, jonka kitaristi Samuli Tolonen asui lapsuutensa Viialassa. Vasta muutaman keikan heittäneellä ja omia biisejä esittävällä yhtyeellä on potentiaalia vaikka mihin.

Seinäjokelainen Frankin Parantola -yhtye esiintyy Almuklubilla soolomuodossa eli laulaja-kitaristi Markus Välimaan voimin. Progehtavaa suomenkielistä pop-rockia tekevä bändi julkaisi ensimmäisen levynsä viime vuonna.

Almuklubin neljäs esiintyjä on vaasalainen Unia, joka sekin tekee biisinsä suomeksi. Tunnelmallisuus ja rankkuus yhdistyvät tyylillä, eikä proge-sanaa voi Unian kohdallakaan olla mainitsematta niin kauan kuin se mainitaan esimerkiksi CMX:stä puhuttaessa.